Гледайте най-щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Поредният автомобил от играта “На крачка от късмета” на Национална лотария потегли по пътищата на България. София Митрева от град Петрич спечели страхотния Citroen Elysee в предаването на 28 януари. Още в началото на играта тя сподели, че е дошла за нова кола, а броени минути след това я спечели. Късметлийският билет, който ѝ осигури участие в шоуто е “Кеш х 50”. Той е подарък от съпруга ѝ Георги. София се настани в чисто новата си придобивка, след като късметът ѝ работеше безотказно и първа прекрачи финалната линия на пътеката. 

За броени минути Борислав Иванов от град Русе пък се сдоби с утроена печалба от 60 000 лева от играта “Сейфове” в шоуто Национална лотария. Късметлията игра чудесно и победи своята опонентка Камелия Николова от град Царево, която напусна шоуто с 2500 лева. Борислав беше в студиото благодарение на играта “Лото 6 от 47”, а за Камелия късметлийски беше билет “Златната 7“.  

Нарцислав Неделчев от грaд Тутракан е късметлията, който имаше шанс да участва в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ с печалба достигаща 2 милиона и 400 хиляди лева в Национална лотария тази събота. Опонентите му Искрен Иванов от Банкя, Павел Алексиев и Светозар Динев от Варна, и Людмила Гутекова от Севлиево си тръгнаха със суми от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “Подаръци всеки ден”.

Освен с печалба от 20 000 лева, играта ”МЕГА ДЖАКПОТ“ изненада Нарцислав с романтична 5-дневна екскурзия за двама до Венеция и Верона за Деня на Свети Валентин. Късметлията и неговата придружителка ще се насладят на разходка с гондола по Канале Гранде и ще се потопят в прелестите на града на Ромео и Жулиета. 

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.