Темите и гостите в четвъртък от 9.30 ч. по NOVA

В четвъртък в предаването “На кафе” по NOVA председателят на Националната пациентска организация д-р Станимир Хасърджиев ще представи онлайн платформата “Здравен отзив” (http://www.zdravenotziv.bg/), на която пациентите ще могат да подават своите оплаквания и сигнали за нередности в здравната ни система.

На живо от Белмекен зрителите ще чуят историята на световната и европейска шампионка по кану-каяк Станилия Стаменова, която няма достатъчно средства за подобаваща подготовка за Олимпиадата в Токио. Очаквайте и подробности за нейната Facebook  кампания за намиране на спонсор.

На 2 февруари в студиото на предаването ще гостува Костадин Колев, по-известен като Дженифър Бенедикшън, който ще разкаже за изпитанията в живота му.

Гала ще изпие своето кафе с Дани и Юлия от дует “Мания”, които ще разкажат подробности за своите нови проекти съвместно Джулиес Селестин, спечелил сърцата на публиката по време на кастингите за X Factor през 2015 година. Двете певици ще разкрият и защо са подкрепили една свята кауза за строеж на манастир в село Добрич, след като са открили една близка на тях роднина.

Гледайте “На кафе” в четвъртък от 9.30 ч. по NOVA.