Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария стабилизира финансите на поредните абсолютни късметлии, спечелили внушителни печалби от щедрите билети и Лото игри. За половин час водещите Захари Бахаров и Рая Пакова раздадоха печалби  за 1 159 603 лева в шоуто на 3 юни.

Рамиз Гърбев от село Абланица спечели 400 000 лева от билет "Карибско съкровище" и тази събота получи чек за внушителната сума. Щастливецът се занимава със строителство. Част от печалбата ще отдели за благотворителност.

Невероятен успех в играта Лото 5/35 "Златната топка" имаше късметлийката Севджан Сали от град Провадия. Щастливката позна и петте печеливши числа във второ теглене, в което беше изтеглена "Златната топка", и забогатя със 100 000 лева.

Чекове за печалби от 100 000 лева грабнаха и Христо Петрунов от град София от билет "Златните пирамиди за милиони", Лозенка Димитрова от град Дупница от билет "Златните пирамиди 4", Донислав Влаев от град Нова Загора от билет "Двойни печалби", и Велислава Цветанова от град Плевен от билет "Ново Бинго".

Късметлията Димитър Найденов от град Монтана, който беше избран да участва в играта "На крачка от късмета", получи чек за 50 000 лева от билет "Супер Лото +".

По 10 000 лева грабнаха Стефан Дончев от град София от билет "Супер Лото +", Мартин Мемишев от град Велико Търново и Пламен Димитров от град Чирпан от билет "Златните пирамиди за милиони", Мариана Николова от град Бургас от билет "Кеш кръстословици 2", и Иванка Самодумова от село Червен бряг от билет "Супер Лото+ Специално издание 2017".

Трима късметлии познаха петици в играта "Лото 6 от 47" и грабнаха чекове за печалби от 5000 лева. Късметлиите са Юлия Анастасова от град Стара Загора, Теодор Гюров от град Монтана и Джеляйдин Мустафов от град Плевен.

Билет "Супер Лото +" зарадва с по 5000 лева Иван Георгиев от град Бургас и Румяна Проданова от град Пирдоп. Със същата сума "Супер Лото+ Специално издание 2017" ощастливи Димо Димов от град Стара Загора.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA