Певицата разказа и за най-новия си самостоятелен проект - песента "Един срещу друг"

Победителката в петия сезон на шоуто за звездни преобразявания "Като две капки вода" и участничка в най-вълнуващия музикален формат X Factor Михаела Маринова гостува в студиото на "Събуди се". Там тя разказа за случващото се около нея в момента, както и за най-новата си песен "Един срещу друг".

"Отново заложих на любовната тематика, защото смятам, че любовта показана в многото ѝ аспекти е винаги интересна - особено ако е поднесена по интересен и оригинален начин. Любовта винаги ще бъде актуална тема, въпреки всичко".

В духа на стартиращите след брени дни кастинги на музикално шоу № 1 в светa X Factor Михаела коментира: "Много звезди изгряха от сцената на Х Factor. Нека всички се пробват и изобщо да не се страхуват! Това е ново начало за всеки един, които иска да постигне нещо в музиката".

Цялото интервю с Михаела Маринова гледайте във видеото. 

Екипът, който ще търси новите музикални открития на България ще посети София, Пловдив, Бургас, Варна и Велико Търново, за да открие най-талантливите кандидати. Младите музикални таланти с амбиция за развитие могат да се регистрират участие във формата на уебсайта още сега: http://xfactor.nova.bg/casting

Градовете за кастинги на пети сезон на X Factor са:

София – 12,13 и 14 юни

Пловдив – 16 и 17 юни

Бургас – 19 и 20 юни

Варна – 22 и 23 юни

Велико Търново – 25 юни

Тази есен очаквайте голямото завръщане на X Factor – форматът, който слага звездно начало за музикалния път на най-известните изпълнители в България. Актуални новини за шоуто ще откриете на уебсайта на формата, както и на Facebook страницата на предаването.