Естественият роман на Папи Ханс

Тази седмица в "Неделята на NOVA" Мариян Станков-Мон Дьо ни среща с Папи Ханс.

Второто интервю идва повече от две години след първото. То е интервю за загубата, изневярата и любовта, която може да бъде опустошителен ураган.

"ТИ ГОНИШ": Папи Ханс и новата му песен (ВИДЕО)

„Аз съм разпокъсан между всичките неща, които правя. Много ми е трудно да свикна с идеята да споделям живота си с някой друг. Ако човек се мисли за пример, това е някаква суета, много хора виждат това, което правиш, и след това го повтарят”, казва Папи Ханс.

Разказва, че винаги е бил повече Папи, отколкото Константин. Когато чуел истинското си име настръхвал. „Аз не съм сериозния поет, който се събужда сутрин и започва да свири на арфа. Много съм несигурен и много срамежлив. Хората не знаят много за мен”, споделя той.

През май месец миналата година Константин Трендафилов губи баща си. „Аз го открих за себе си на по-късен етап от живота ми. Това беше, когато започнах да пиша. Имахме обща тема и тогава станахме много близки. Доставяше ми огромно удоволствие да си говорим и да попивам от него”, разказва той.

Димо Алексиев: Готов съм да простя всичко в името на любовта (ВИДЕО)

„Преди баща ми да почине, аз винаги съм вярвал, че няма какво да ми се случи. Сега почти всяка вечер заспивам с идеята, че и аз съм болен. Трудно ми е да вярвам в съдбата. Много искам да вярвам в нещо по-голямо от човека”, добавя певецът.

“Освен за съвестта, новото парче е и за изневярата. Тя е акт на личен избор. Любовта и сексът се делят. Много често в една връзка остава само любов. Както е казал Роби Уилямс, ако се чудиш между двама души, винаги избери втория, защото ако първият е бил достатъчен, нямаше да има втори”, казва Папи Ханс.

"Мама каза" - новата хумористична песен на Папи Ханс

„За мен любовта се изразява изцяло в приятелство. Романтичната й нотка не присъства при мен от доста време”, добавя той.

„Страх ме е, че колкото повече успявам, толкова повече хора губя. Имам чувството, че трябва да питам някои хора, защо не ме обичат вече”, казва още Константин Трендафилов.

Още от разговора гледайте във видеото