Гледайте екшън-комедията „Като рокерите” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Тим Алън, Джон Траволта, Мартин Лоурънс и Уилям Мейси ще се борят с кризата на средната възраст, като сформират мотористка банда в екшън-комедията „Като рокерите” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Забавната история на режисьора Уолт Бекър не само е номинирана за най-добра комедия от People’s choice awards, но и предизвика доста скандали в САЩ, след като коравите рокери Hell Angels внесоха иск в съда срещу създателите на лентата за уронване престижа на клуба и използването на техните емблеми без разрешение.

Лентата разказва историята на четирима приятели, които мечтаят да станат рокери. Зъболекарят Дъг (Тим Алън), банкрутиралият адвокат Уди (Джон Траволта), неуспелият писател Боби (Мартин Лоурънс) и програмистът Дъдли (Уилям Мейси) са мъже на средна възраст, чийто живот в големия град не им дава нужния адреналин. Монотонното ежедневие ги изнервя и един ден те решават да се качат на моторите си и като истинска рокерска банда да прекосят Америка. Пътешествието е изпълнено с много приятни преживявания до момента, в който спират в малък бар в Ню Мексико. Заведението е на местната рокерска банда Del Fuegos, водени от Джак (Рей Лиота), който само си търси повод да се заяде с някого. Истинските рокери открадват един мотор на градските момчета и напрежението между тях ескалира. Четиримата са решени да си върнат откраднатото и да отмъстят за наглостта на местните.

Дали четиримата приятели ще успеят да се справят с бандата, ще разберем в екшън-комедията „Като рокерите” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA