На открита сцена всеки момент ще започне специална прожекция на първата териториална битка на племената.

Много фенове на риалити предаването са в очакване, а сред тях е и Цеца Алексова. След летящият старт на най-екстремното предаване в ефира на NOVA жителите и гостите на Царево се готвят да споделят заедно емоцията от първата голяма битка за територия. Тя ще определи как и къде ще живеят 24-мата смели млади участници, които се впуснаха в приключението на живота си.

В „Игри на волята: България“ всичко се решава на арената

„Гледахме нулевия епизод снощи. Беше прекрасен. Всички бяха изключително положителни и много силови играчи. Събрали сме се в Царево и нямаме търпение да изгледаме и първия епизод и да се насладим на чудесните участници и тази година", споделиха гостите на специалната прожекция. Тази вечер решаващият сблъсък между Рибари, Жътвари и Ловци ще определи кое племе – Рибари, Ловци или Жътвари, ще потъне в лукса на Резиденцията, кое ще се потруди за поминъка си в Стопанството и кое ще срещне суровите условия на Дивата река.

Пилотният епизод на най-екстремното риалити снощи събра пред малкия екран 1,7 милиона зрители и постави грандиозно начало на есенния сезон за NOVA. По данни на ГАРБ Аудиенс Межърмент България аудиторният дял на „Игри на волята“ сред зрителите в активна възраст през вчерашната вечер е повече от два пъти по-голям спрямо бТВ по същото време.

Екипът на NOVA ще остане, за да проследи емоцията на всички гости и жители на Царево, които ще ви покаже утре сутрин в "Здравей, България".

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.