Тя отпадна в първата елиминационна битка във втори сезон на най-екстремното риалити в българския ефир

Лазаринов от Ловците надделя в горещия елиминационен двубой, а Елена от племето на Жътварите напусна първа състезанието

„В началото се ядосвах, че отпаднах първа, но смятам, че това беше най-правилният изход за мен. Записах се в „Игри на волята“, защото исках да изляза от зоната си на комфорт, да изпитам тялото и духа си. Да опитам да живея по начин, по който никога не съм живяла. Да бъда без телефон, без близки, без телевизия или досег до цивилизацията. За мен беше изключително интересно, но е много трудно. Най-много ми липсваше семейството ми и свободата. Аз съм много свободолюбив човек и поставена в тези условия, се чувствах некомфортно и дори леко потисната“, разказва Елена.

Елена се раздели с приключението „Игри на волята: България“

„Когато излязох от предаването, първо се обадих на майка ми. Тя е най-близкият ми човек и нямах търпение да я чуя. Последните дни ми беше много тежко, исках да говоря с нея дори за една минута, да й кажа, че съм добре и че всичко е наред. Контузията ми по време на игрите, която изглеждаше като едно невинно ожулване от 300-килограмов таран, впоследствие се оказа спукана кост. Тук е моментът да благодаря на лекарския екип, които бяха неотлъчно до нас през цялото време. Преди всяка битка превързваха крака ми, замразяваха го и така успявах да се справям с битките“, споделя тя.

„Мисля, че ми предстоят много хубави неща, много постановки, много участия“, категорична е Елена, която понастоящем е студент в трети курс по актьорско майсторство.

Утре вечер зрителите ще станат свидетели и на една от най-големите изненади във втория сезон на „Игри на волята: България“.

Гледайте най-мащабния риалити формат у нас – „Игри на волята“, всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.