Ивайло и Христа ще се срещнат на Арената с Ивана и Джералдин, а Ловците триумфираха с хеттрик тази седмица

Изпитанието за неприкосновеност, пред което трябваше да се изправят Рибари и Ловци беше изцяло, свързано с разузнаване и памет. Играчите от всяко племе трябваше да покажат колко силна е способността им да запомнят различни цветови комбинации под формата на квадратни плочки. Всеки играч, който допуснеше грешка и не можеше да повтори първоначалната комбинация отпадаше от играта, а във финалната част се изявиха участниците с най-добра памет. Това се оказаха Тодор и Йоанна за Ловците и Ивайло за Рибарите, но грешка на гражданския пилот изпрати племето му на Номинационен съвет.

Джералдин и Ивана в първа битка за оставане в „Игри на волята: България”

С тази победа Ловците направиха своя хеттрик за седмицата, но това не промени чувството на вина, която изпитваше Йоанна заради сестра си, която отново е заплашена от напускане.

Обсъждането на случилото се на Арената при Рибарите започна с извинение от страна на Александър за емоционалната си реакция по време на играта, а Христа пожела да изпита себе си в битка. Настроението в племето на Ловците беше повече от добро, а благодарностите към Тодор и Йоанна продължиха и на вечеря.

Рибарите се завръщат край Дивата река в „Игри на волята: България“

Желанието на Христа на бъде номинирана даде отражение на вота край лагерния огън. С най-много гласове за влизане в битка си тръгнаха тя и Ивайло. Доводите за поредната номинация на пилота бяха свързани с неговите силни качества като играч, който може да елиминира опоненти от другите племена. Той получи и гласа на Катя, с която продължават да имат сериозни неразбирателства.

Как ще се справят Ивайло и Христа срещу Джералдин и Ивана и кои двама ще отидат на дуел за елиминация? Гледайте тази вечер от 21:00 ч. в новия епизод на „Игри на волята: България” по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.