Eксклузивна галерия от студиото с Ники Кънчев можете да разгледате тук

Недялко Лазаров напусна Къщата на Big Brother All Stars след оспорвано гласуване в понеделник вечерта. Зрителите на Нова ТВ станаха свидетели на зрелищен лайв по време на първите елиминации в шоуто.

Дори тази вечер Big Brother не спести мисиите на номинираните. Джийсън и Недялко се изправиха един срещу друг в музикален двубой. В мисията Face Off двамата номинирани трябваше да разменят най-известните си парчета – дебютния сингъл на Джийсън Good bye Mr. Noone и личното творение на Недялко „О, бре Недялко!“.

Двамата дадоха всичко от себе си и направиха невероятно шоу за публиката и гостите в студиото на Big Brother All Stars. Дали изпълнението на Недялко е повлияло на гласуването на зрителите и е решило нещата в полза на Джийсън, остава неизвестно.

Представлението на Джийсън предизвика бурни коментари в студиото. „Изпълнението му беше брилятно”, заяви Ан Джи пред Ники Кънчев.

Аз знам, че е артист, но толкова талантлив и толкова вярно изпята, тази песен, за пръв път чувам”, беше коментарът на певицата и актриса Ваня Щерева, защитничка на Джийсън Брад Люис.

По време на дискусията в студиото гостите на Ники Кънчев се опитаха да убедят зрителите да подкрепят техните фаворити в шоуто. „Златка заслужава да остане в Big Brother All Stars заради достойнството, с което понася тормоза в Къщата”, заяви Юлиана Дончева и допълни, че „не би издържала на това, което ѝ се случи”.

 „Киро умее да владее ситуацията и се държи добре и фино с хората”, защити своя фаворит Ан Джи.

„Недялко е безопасна игла - гласувайте за него”- призова актьорът Сашо Дойнов.

„Без Джийсън шоуто в Къщата си отива”,  заяви певицата Ваня Щерева. „Кажете „да” на интересното и цветното”, обърна се тя към зрителите  на шоуто.

„Не исках да си тръгвам и не го очаквах”, бяха първите думи на Недялко, след като научи резултата от гласуването. „Това не е краят, а началото”, заяви той при напускането на Къщата „Не искам да си тръгвам от тук, не искам,  зрителите ме искат на живо. Това е само началото на нещо огромно”, допълни Недялко.

Шоуто остана без своята „безопасна игла”, но  въпреки това продължава да бъде „интересно и цветно”. Предстои да видим как ще се развият отношения между Джийсън и Златка Райкова, които зрителите решиха да оставят в Къщата.

Не пропускайте епизодите на Big Brother All Stars в ефира на Нова ТВ.

А ако нe сте успели да видите днешнитe елиминации, скоро ще можете да ги гледате в NovaPlay.