Тази вечер от 21.00 ч. по Нова ТВ

Новият епизод на „Ол инклузив“ във вторник представя първата българка, стъпила на луната. Става въпрос не за тайна космическа програма на правителството, а за нежната половинка от цирковото дуо „Раксон“. Тя изпълнява красивия си и сложен акробатичен номер върху специална конструкция във формата на полумесец. 

Пияниците Петър и Павел пък са решили – спират да пият и започват да пишат. Предстои зрителите да разберат докъде ще го докарат тези кандидати за Нобелова награда за литература. Ще видим още как други двама (Васил Василев - Зуека и Алексей Кожухаров) се опитаха да започнат да пият, но така и не успяха. Малко преди това същите ще установят небивали прилики между актьорската професия и хамалството. „Ол инклузив“ ще представи още поредната божествена история на двете монахини Аве Мария и Аве Албена. Бай Алексей и Бай Сергей и Бай Орфей ще разкажат последните новини в теорията на конспирацията, ще стане ясно още как Кукуряк и Хортензия Цветкови празнуват годишнина. 

За музикалната част в шоуто ще се погрижат от Deep Zone Project със специален ремикс на един от големите български хитове – „Бягство“ на „Авеню“. Предстои и телевизионна премиера на парчето, което може да стопли зимата – „Няма не“ със специалното участие на Бобо.

Гледайте новия епизод на „Ол инклузив“ във вторник, 26 ноември, от 21.00 ч. по Нова ТВ.