Нови промени в управлението на ЦРУ предстоят тази вечер от 22.30 ч. по Нова

Агент Ани Уокър ще трябва да се сработи с коравите служители на израелското разузнаване в епизода на „Тайнствени афери” тази вечер от 22.30 ч. по Нова.

Нова иранска ракета е конструирана със секретни американски технологии. ЦРУ установява, че те са попаднали в ръцете на иранците благодарение на двоен агент в съюзническото разузнаване на Израел. Агент Ани Уокър получава задача да открие „къртицата”, но новата ѝ мисия я сблъсква с Еял Лавин – представител на Мосад, който също е изпратен да разкрие предателя. Методите на двамата коренно се различават, а Лавин не иска да сподели информация с Ани, защото според инструкциите му проблемa трябва да се разреши от Мосад, а не от американското разузнаване. Междувременно шефът на ЦРУ Артър получава предложение да стане посланик на САЩ в Израел. Това застрашава отдела на Ани, който се ползва с неговото специално благоразположение.

Дали Ани и Лавин ще се сработят и ще има ли ЦРУ нов шеф, ще разберем в „Тайнствени афери” тази вечер от 22.30 ч. по Нова.