Гледайте романтичната драма с Чанинг Тейтъм и Аманда Сийфрид по романа на Никълъс Спаркс тази вечер то 20.00 ч. по Нова

Чанинг Тейтъм ще открие истинската любов в Аманда Сийфрид в премиерната за българския ефир романтична драма „С дъх на канела” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Под режисурата на майстора в романтичния жанр – наградения с три „Оскара” Ласе Халстрьом, познат на зрителите с филми като „Шоколад” и „Защо тъгува Гилбърт Грей”, двамата актьори ще представят пред нас една от най-красивите любовни истории на 21 век. Това не е случайно, тъй като историята в лентата е базирана на едноименния бестселър на Никълъс Спаркс, доказал се като един от най-успешните съвременни автори с романа „Тетрадката”.

Джон Тайри (Чанинг Тейтъм) е войник от Специалните сили, който посещава баща си в Южна Каролина по време на отпуската си. Савана Къртис (Аманда Сийфрид) е красива колежанка-идеалистка от богато южняшко семейство, която си е у дома за пролетната ваканция. Джон и Савана са от два различни свята, но двамата се срещат случайно на плажа и изпитват взаимно привличане. Всеки открива у другия нещо, което не е подозирал, че му липсва. Когато Джон е принуден да отиде на мисия, а Савана се връща в колежа, двамата обещават да си пишат. Чрез непрестанен поток от писма тяхната любов продължава да разцъфва. Докато светът става все по-сложно място, Савана се тревожи за безопасността на Джон, а той е разкъсван между дълга си към армията и желанието си да е с нея. Под постоянно увеличаващото се напрежение между техните мечти и реалността, двамата се борят да запазят здрава връзката си. Но когато у дома се разразява неочаквана трагедия, завръщането на Джон провокира емоционална конфронтация и двойката е принудена да разбере дали тяхната любов може наистина да оцелее.

Не пропускайте развръзката в премиерната за българския ефир романтична драма „С дъх на канела” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.  Докато гледате този филм, можете да спечелите награда – книга на филмова тематика. Вижте повече за играта „Уикенд кадър” на страницата на Нова във Facebook тук