Гледайте специалните летни издания на Национална лотария по Нова

Обиколката на Национална лотария в страната продължава и докато едни харчат лесно спечелените си пари, други получават страхотни печалби, с които тепърва ще мислят какво да правят.

Най-голямата късметлийка, която получи чек за своята печалба тази седмица, е Янка Минчева от село Жегларци. Тя си е спечелила 250 000 лева от билета „Кеш х20”. „Все още не мога да осъзная какво ми се случи”, споделя развълнуваната дама.

Мариян Йочев от Стамболийски е следващият голям късметлия, който получи чек за 10 000 лева от „Мега Милиони”. Билетът „Мечтаният дом” се е оказал късметлийски за Самет Ариф от Дулово, който получи чек за 10 000 лева. Сийка Огнянова от Казанлък се прибра с 5 000,50 лева печалба от играта „Лото Спорт”, а Гюлтен Неджип от Силистра получи чек за 5 000 лева от билета „Лото+”. 

Чек за 5 000 лева от „Сбъдни мечтите си” зарадва Даниела Ангелова от София, а Боян Боянов от Варна пък си е спечелил 5 000 лева от „Мonte Carlo Рулетка”. Билетът „Лото Зодиак” донесе по 5 000 лева на Иван Матеев Габрово и Александър Илиев от Кресна. Илко Иванов от Русе също получи чек за 5 000 лева, но от „Златната 7”.  Билет „Лото +” зарадва с чекове за 5 000 лева Ангелина Главева от Благоевград и Валери Давидов от село Чорбаджийско.

Не пропускайте специалните летни издания на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.