Животът на Биляна е в опасност в епизода тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Двама гангстери ще предизвикат голяма суматоха настъпва в болница “Св. Кирил”, след като докарват простреляния си бос в спешното отделение в хитовия сериал “Откраднат живот”. В премиерния епизод тази вечер по NOVA Александър и Калин ще направят всичко възможно, за да реанимират тежко ранения мафиот под заплаха за собствения си живот. Много скоро болницата се озовава под обсада от специализирани ченгета, но освен тях в коридорите на отделенията се разхожда и наемният убиец, решен да доведе мисията си до край.

Не само Алекс е в опасност заради неговият пациент, но и животът на Биляна е застрашен заради проблемите  нейната бременност, още повече че младата лекарка ще попадне в ситуация, в която никой не може да ѝ помогне.

Д-р Захариев и д-р Стилянова отново ще претърпят обрати в своите отношения лъкатушещи между омраза и привличането на любовта. След поредния скандал между двамата настъпва затопляне, предизвикано от общата име тревога за Петър, който се разболява.

Дали отношенията на д-р Захариев и д-р Стилянова ще се сдобрят или скоро между тях ще избухне поредния скандал? Какво ще се случи с Биляна? И ще успее ли Алекс да спаси простреляния мафиот и собствения си живот? Гледайте епизод 30 от втори сезон на сериала "Откраднат живот" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.  

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.