Не пропускайте епизода тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

В новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA Джулия ще се намеси в спора между Дани и Марио. Тя ще упрекне Марио за предизвикания от него скандал и ще отиде да види Дани. Там с изненада ще научи факти от миналото на приятеля си, които никак няма да ѝ харесат. Какво ще завари Джулия на връщане в бара и как ще се развият отношенията ѝ с Марио?

Междувременно Юлиян продължава разследването около мистериозния мъж от телефона на Зара, която умело опитва да скрие тайната си. Ще успее ли да научи той цялата истина за Дани?

Галя и Жоро ще се срещат по работа в клуба, където той ще ѝ разкаже драматична история от детството си, която ще трогне Галя и тя ще започне да гледа на него с други очи. Ще се променят ли техните отношения? 

Цвети пък продължава да крие тайнственото си ново гадже, но съквартирантите ѝ стават все по-любопитни. Ще успеят ли да разберат кой е той, гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в инстаграм профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.