Не пропускайте щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Огромна опашка за печалби се образува и тази събота в най-щедрото предаване Национална лотария по NOVA. То беше белязано и от романтично предложение за брак, с което един от топ спечелилите изненада своята приятелка. Захари Бахаров и Рая Пакова раздадоха чекове за внушителните 1 185 179 лева в шоуто на 20 януари.

Фатме Мустафа от град Димитровград спечели 500 000 лева от билет “Супер Лото + 2017“. Късмет ѝ донесе числото 27 - рождената дата на нейния съпруг. С печалби от 100 000 лева забогатяха Ислям Шефкет от град Исперих от билет “Златните пирамиди за милиони“ и Снежана Гьондрова от село Лясково от билет “Златните пирамиди 5“.

По 50 000 лева грабнаха Денка Заемджикова от село Равда от билет “Подаръци всеки ден“ и Сюдие Адемова от град Каолиново от билет “Супер Лото + 2017“.

Георги Станков от град Плевен спечели 50 000 лева от билет “Златните пирамиди 5“. След емоциите от получаването на чека, късметлията покани своята приятелка на сцената и коленичейки, с годежен пръстен в ръка, ѝ предложи брак. Тя развълнувано прие, а цялата публика съпреживя с влюбената двойка вълнуващата емоция.

Чек за печалба от  25 000 лева от онлайн играта “Египетско Съкровище“ получи Цветелин Димитров от град София. Марияна Райкова от град Стара Загора грабна 20 000 лева от билет “Лото + 2017“.

Късметлията Александър Зейнелов от град Пловдив позна и петте печеливши числа в първо теглене на играта Лото 5/35 “Златната топка“ и освежи банковата си сметка със сумата от 10 000 лева. Две печалби от 10 000 лева паднаха в град София. Траянка Георгиева спечели страхотната сума от билет “Лото + 2017“, а за Стефка Спасова късметлийски бе билет “Карибско съкровище“.

По 10 000 лева ще харчат и щастливците Пепа Ковачева от Троян от билет „Супер Лото + 2017“, Йордан Данов от село Василовци от билет “Златното съкровище“, Атанаска Иванова от Асеновград от билет “Златните пирамиди за милиони“, Пенка Жекова от Варна от билет “Коледен Календар“, Нери Веселинова от Рудозем от билет “Американски долари“, Дениз Хасан от Кърджали от билет „Кеш Кръстословици 2“, и Георги Петров от село Басарбово от билет “Диамантена 7“.

Шестима късметлии познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и си спечелиха по 5000 лева. Ана Бойкина от Раковски е познала пет от печелившите шест числа в играта на рождения си ден. Седмица по-късно същия късмет има и майка ѝ Пепа Бойкина. Другите познавачи са Методи Методиев от Перник, Стоянка Костадинова от Добрич, Павлинка Дойчинова от София и Гюлбенар Мустафова от Русе. Играта “Лото Спорт“ ощастливи с 5000 лева късметлията Тасим Юсеин от село Стремци.

Валентин Георгиев от Търговище и Коста Петков от София откриха по 11 думи в билет “Кеш Кръстословици 2“ и си спечелиха по 5000 лева. Билет “Американско бинго 3“ изненада с печалби от 5000 лева Александър Николов от Козлодуй, Реджеп Аптикадир от Асеновград и Диана Маринова от Варна. Щедрият “Супер Лото + 2017“ ощастливи с парични изненади от 5000 лева Ангел Цоклинов от Белово и Мария Кузманова от Пловдив. Билет “Двойно кафе“ ободри със суми от 5000 лева Верка Алкалийска от село Ветрен дол и Марин Мирчев от град Койнаре.

Илияна Николова от Пловдив пък си спечели екзотична екскурзия до Дубай от билет “Коледен Календар“. Чек за печалба от 5000 лева грабна Манол Стоилов от село Слатина. Късмет му донесе  билет “Лото + 2017“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.