Не пропускайте специалните летни издания на предаването всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Лятното турне на Национална лотария премина през градовете на поредните големи късметлии. В предаването на 21 юли по NOVA Захари Бахаров се срещна със Стефка Кунчева от село Градище, която харчи 400 000 лева от билет “Перфектният подарък“. Рая Пакова посети двама щастливци в град Пазарджик - Васил Русанов, който забогатя с 500 000 лева от билет “Кеш Кръстословици 3“ и Здравко Станков, в чиито ръце паднаха 100 000 лева от билет “Супер Лото+ 2018“.

“Тази невероятна печалба от Национална лотария даде голям тласък в моя живот“, каза Васил. Част от парите е инвестирал във фондове, прави проучване за стартиране на бизнес, купил си е и чисто нова кола. Васил сподели, че е подсигурил старините на своята майка и предстои да купи жилище на дъщеря си.

Здравко Станков, който грабна 100 000 лева от билет “Супер Лото+ 2018“, разказа, че след печалбата му се случват много хубави неща. “Оттогава насам животът ми много се промени. Всичко започна да се случва по-лесно“, каза Здравко. Късметлията е инвестирал печалбата в своята работа, насладил се е и на няколко приятни почивки.

Стефка Кунчева харчи страхотните 400 000 лева от билет “Перфектният подарък“ за своето семейство. Късметлийката посрещна Захари Бахаров в своя дом в село Градище. “Чувствам се по-спокойна“, каза тя. Със спечелената сума Стефка е помогнала финансово на своите деца и е купила коли на внуците си.

По време на лятното турне Национална лотария провери доволен ли е от спечеления автомобил късметлията Младен Наумов от град София. “Автомобилът се държи много добре, комфортен е, за мен е перфектен“, каза Младен.

Късметлията Румен Шопов заминава на почивка в Рим с печалбата от 39 000 лева от “Сейфове“. “Чувствам се много добре. Всяка една такава финансова инжекция е добре дошла“, каза Румен.

Национална лотария провери как се чувства след печалбата от 40 000 лева и 6-дневната All inclusive почивка на Малдивите късметлийката в “МЕГА ДЖАКПОТ“  Кристина Гергова.

“Благодарение на Национална лотария мечтите ми се сбъднаха. Взех книжка, купих си кола, нова къща, предстои ми голям ремонт. Купила съм си ново обзавеждане, телевизор, отидох и до Малдивите“, разказа щастливката. Тя сподели, че е изкарала много добре на екзотичната почивка и е видяла нови неща.

Не пропускайте специалните летни издания на предаването всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.