72 часа - толкова продължиха снимките на промоционалното видео за „Игри на волята: България“

Един от най-красивите естествени декори на продукцията бе водопада край великотърновското село Хотница. В главната роля влиза актрисата Александра Сърчаджиева, която ще е и водещ на състезанието.

„Иска се воля от нашите участници и за да мога да им дам пример, реших да се впусна първа в това приключение и да мина през големи предизвикателства за мен“, разказа водещата пред Мартин Георгиев.

Александра Сърчаджиева се впуска в „Игри на волята: България“

Част от сцените са много екстремни. За да гарантира сигурността на Алекс, режисьорът ползва дубльор. „Тук се случват много сериозни каскади, които няма как да бъдат изпълнени от мен. За тях се грижи моята дубльорка Марина Йорданова. За мен тези снимки са голям експеримент, нещо ново, различно, каквото най-вероятно очаква и нашите участници, които ще се впуснат смело в това предаване“, разказва тя.

Режисьор на ефектното видео е Валери Милев, познат с работата си с едни от най-обичаните български артисти. Голямата награда в новия телевизионен формат е 200 000 лева, но какво още да очаква зрителят, вижте във видеото на „Здравей, България“

„Игри на волята: България“ започва скоро по NOVA. Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини.