Темите и гостите в публицистичното токшоу от 16.00 ч. по NOVA

Заради заразени лекари и пациенти затвориха две клиники в университетската болница „Св.Иван Рилски“ в София.

Специален доклад: Covid – 19. Експертите отговарят на зрителски въпроси – лекарство за хепатит ще бъде използвано при лечението на коронавирус! Проф. д-р Красимир Антонов, дмн, началник на отделение към клиниката по гастроентерология на УМБАЛ „Св. Иван Рилски" в София и проф. Емил Паскалев, началник на клиниката по нефрология и трансплантология в Александровска болница.

Каква е връзката между пандемията и времето? Как влияят студа и топлината на коронавируса и по-чиста ли е планетата след извънредното положение? – Христо Чипилски, метеоролог от университета в Оклахома

Как след разследване на NOVA и намесата на ДАНС в река Осъм отново има риба?

Ексклузивно: собственикът на фермата, в  която трябваше да работят върнатите от  френските власти работници обяви, че ще фалира. Петя Желева от Париж за проблемите с български работници.

Задава ли се нова вълна на коронавирус в Южна Корея? – Калин Йошовски, студент в град Тегу, мястото, от което секта разпространи вируса в страната.

Солидарност и състрадателност от зрителите на NOVA. След излъчен репортаж за трима души, живеещи на ръба на оцеляването, стотици решиха да помогнат. Как живеят бедните хора седмица по-късно?

Последна информация за самолетната катастрофа край София и още …бум на заразени медици, как ще завърши това? Проф. Асен Балтов, изпълнителен директор на „Пирогов“

Затвориха цял квартал в Ямбол заради огнище на вируса. Ще успеят ли да спрат разпространението на заразата? 

Ивана пред Мариян Станков – Мон Дьо.

Пръв на първа линия. От инфекциозното отделение до студиото на NOVA – доц. Георги Попов, зам.- началник на ВМА.

Пенсионирана лекарка се върна на работа в инфекциозното отделение на ломската болница заради пандемията. Историята на д-р Мая Бориславова не е свързана само с медицината

В окото на пандемията. Ще се върнат ли строгите мерки, ако болните се увеличават? Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев.

Разследване на Васил Иванов: история за една партийна субсидия, апетитен имот и подправени документи за работа – 2 част.

Повече информация за новото публицистично токшоу може да откриете в сайта на NOVA.