Заглавията, за които може да гласувате в кампанията, са на сайта на https://greatmonday.bg

Голяма доза забавление очаква ценителите на седмото изкуство в третата седмица на емблематичната кампания „Великият понеделник“. Филмите „Жена назаем“ и „Бодигард на убиеца“ ще се изправят един срещу друг в поредната схватка, а киноманите ще имат възможността да изберат коя лента да гледат в понеделник от 21:00 ч. по KINO NOVA, като гласуват на специалния сайт: https://greatmonday.bg.   

Романтичната комедия със звездното участие на Дженифър Анистън и Адам Сандлър „Жена назаем“ е първото заглавие, което влиза в надпреварата. Дани, ерген на средна възраст, лъже жените, с които се среща, че е семеен. Будейки съчувствие с лъжите си, той успява да омае представителките на нежния пол, но един ден неистините, които е изричал с години, стават толкова големи, че Дани се сдобива и с жена, и с деца.

Вторият претендент за любовта на зрителите е трилърът „Бодигард на убиеца“. В него Самюел Джаксън и Райън Рейнолдс застават рамо до рамо, въпреки своите различия. Ужасният нрав на наемния убиец Дариус Кинкейд е добре познат и провокира силна неприязън у Майкъл Брус – способния телохранител, когото престъпникът наема. Те имат малко време, за да избягат от Англия в Хага, но след появата на източно-европейския диктатор Владислав Духович, мисията им е възпрепятствана.

Киноманите могат да дадат своя глас на сайта https://greatmonday.bg, както и на Facebook страницата на канала. Филмът победител ще бъде излъчен в понеделник, 20 юли, от 21:00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от участвалите в гласуването ще спечелят брандирана тениска, а в края на кампанията двама от феновете, гласували всяка седмица, ще се сдобият и с голямата награда – проектор, с който могат да вземат киното навсякъде със себе си.

"Великият понеделник" дава възможност на зрителите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.