Актьорът и водещ сподели в „На кафе” как се чувства преди да застане под светлината на прожекторите

Всеки понеделник Герасим Георгиев-Геро в партньорство с Васил Василев-Зуека внасят голяма доза забавление в домовете на много зрители като водещи на най-якото шоу за превъплъщения „Като две капки вода”. Хуморът и скечовете са част от тяхната работа, но Геро признава, че всеки път преди да излезе на сцена, се съмнява дали ще му се получи. Той смята, че това е пътят, за да всичко се случи „като хората”.

Васил Василев-Зуека – за новия сезон на „Като две капки вода“ – All Stars

Опитът му в театъра и киното, а в последните години като водещ , му помага категорично да заяви, че сцената е удоволствие, а не страх. „Преди да излезеш на сцената не е страх, а сценична треска, която след първите няколко минути се преодолява. Ако си много наясно какво правиш там, тогава няма никакъв проблем”, казва актьорът.

Милица Гладнишка спечели вечерта на дуетите в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

С какви нови образи ще ни очароват участниците в понеделник и ще се радват ли отново на асистенцията на Геро като саксофонист, барабанист или част от балета – гледайте на 12 април от 20:00 ч. в „Като две капки вода”-All Stars.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.