Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Екшън-трилърът надделя в оспорвания филмов дуел в шестата седмица на „Великият понеделник“.

Тази вечер от 21.00 ч. екип от най-елитната бойна единица в САЩ – „Морските тюлени“ ще се отправи на рискова мисия по следите на несметно съкровище. Откраднато от нацистите по време на Втората световна война, то лежи скрито под водите на босненско езеро.

Мисията им ще се усложни още повече, защото са на вражеска територия, а животът им е изложен на огромна опасност. Напрежението обаче ще ескалира до краен предел, след като се оказва, че сред екипа има войници, изкушени от възможността да присвоят съкровището.

Смъртоносни обрати ще променят изцяло хода на събитията, а отрядът ще има на разположение само 10 часа, за да доведе мисията до успешен финал. Не пропускайте горещата развръзка от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Кучешки живот 2“ е победител в петата седмица на „Великият понеделник“

Почитателите на седмото изкуство вече могат да намерят новите седмични предложения на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен възможността да определят какво да се излъчи на малкия екран, зрителите по традиция ще могат да спечелят и атрактивни награди. За двама от гласувалите през седмицата ще има страхотни брандирани тениски, а трима от всички, които редовно са дали гласа си за предпочитания от тях филм, ще спечелят голямата награда – домашна ретро машина за пуканки.

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 23 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

Следете „Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.