Симеон ще се изправи за първи път срещу мъж в борба за Плажа на отшелника

В изтощителна елиминационна битка Паулина победи Мартин и смело продължи напред към голямата награда в „Игри на волята: България“. Мартин имаше голяма преднина, но липсата на късмет повлия на крайния резултат. Участникът от племето на Бойците е следващият играч, който предстои да се изправи срещу Симеон в решаваща битка за Плажа на отшелника. Ако успее да го победи, той ще заеме неговото място на пустата и лишена от всякакви удобства локация.

Шампионите отново надделяха над Бойците в „Игри на волята: България“

„Съжалявам, че всичко приключва толкова бързо. Точно когато си показах истинското лице и всички качества, които притежавам“, сподели той секунди преди да разбере, че получава втори шанс за оставане във формата. След изненадващата новина, той заяви, че е готов да даде всичко от себе си, за да продължи в най-екстремното приключение.  

В битката за спасение по-рано четиримата номинирани – Соня, Мартин, Паулина и Туджаров, се изправиха пред сложно предизвикателство за мисълта. Всеки от играчите трябваше да запомни дълги комбинации от цветове, което се оказа нелека задача. Соня и Туджаров показаха, че са играчите с най-добра памет, а дамата победи в битката и взе 50 златни гроша.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (24 септември)

Отборният дух донесе поредна победа на Шампионите

Ще успее ли Мартин да победи Симеон на негова територия? Кое племе ще извоюва обитаването на Резиденцията и ще продължат ли трудностите за Шампионите на Дивата река? Какви неочаквани събития ще се случат в понеделник? Пред каква безпрецедентна ситуация ще бъдат изправени участниците? – разберете отговорите на тези въпроси в понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.