Не пропускайте епизода на успешния криминален екшън сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

В четвъртия епизод от криминалната поредица отдел „Тежки престъпления“ са повикани в парк, където професионален гледач на домашни любимци е открит мъртъв, намушкан на клон.

Чарли следва Рекс по улиците на Сейнт Джон, след като кучето улавя миризмата на тенис топка и стига до къща с изоставен померан под навеса. След като влиза в дома, Чарли разбира, че жертвата Бруклин е професионален гледач на домашни любимци.

Загадъчен смъртен случай в университет в "Хъдсън и Рекс"

Докато разследва клиентите ѝ, Чарли установява, че всеки любител на домашните любимци крие собствени тайни – включително автора на бестселъри за здравословно отслабване Трейси Томас. Но когато Чарли научава, че зетят на Бруклин също не казва цялата истина, той успява бавно да разплете мистериите в живота на Бруклин и да види цялата картинка. Докато не са на работа, Чарли и Сара се сближават, след като тя му помага да поправи теч в дома му.

По следите на паркур група в "Хъдсън и Рекс"

Не пропускайте да се потопите в подземния свят с отдел "Тежки престъпления", с  криминалния екшън сериал “Хъдсън и Рекс” всеки делничен ден, от 22.30 ч. по NOVA.