Не пропускайте епизода на успешния криминален екшън сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Във втория епизод от криминалната поредица Чарли и Рекс се включват в разследване на поредния подозрителен смъртен случай.

В ранните часове на утрото Бърди, член на анонимна група за паркур, наречена „Безстрашните откачалки“ (Fearless Freaks), пада от покрива на паркинг и умира. На пръв поглед изглежда, че е бил пиян и става въпрос за нещастен случай – теория, подсилена от кокаина, който Рекс надушва под ноктите на Бърди. Но когато групата публикува на сайта си видео, на което е запечатана смъртта на Бърди, Чарли привиква смелчаците на разпит.

Криминалният сериал “Хъдсън и Рекс” превзема ефира на NOVA

Въпреки че съотборниците на Бърди, Дария и Крейг, изглежда не лъжат, видео анализът на Джес предизвиква известно подозрение. Списъкът от заподозрени се разраства и Донъван започва да се пита дали корумпираният адвокат и баща на годеницата на Бърди може да има пръст в смъртта му. Междувременно, Чарли влиза в спор с Джан Ренли, шефът на отдела за кучета в полицейското управление в Сейнт Джон, когато тя лобира Рекс да бъде отстранен от отдела за тежки престъпления.

Не пропускайте да се потопите в подземния свят с отдел "Тежки престъпления", с  криминалния екшън сериал “Хъдсън и Рекс” всеки делничен ден, от 22.30 ч. по NOVA.