Не пропускайте епизода на успешния криминален екшън сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

След като посещава местна лаборатория, за да изследва доказателствен материал, Сара се натъква на стар приятел от университета по медицина. Неочакваната им среща обаче е прекъсната от дулото на пистолет, след като в лабораторията нахлува стрелец и взема персонала и Сара за заложници.

Съмнителна смърт в дом за възрастни в "Хъдсън и Рекс

В централата Чарли, Рекс и екипа от отдела за „Тежки престъпления“ се мъчат да разтълкуват спешното съобщение, което Сара им е изпратила преди да ѝ вземат телефона, за да разберат къде е. Докато стрелецът отчаяно настоява да му дадат резултатите от конкретни експериментални изследвания, Сара се опитва да държи ситуацията под контрол.

Мистериозно убийство в „Хъдсън и Рекс“

Обмисляйки най-добрия начин да влезе, без да застраши заложниците, Чарли праща Рекс през отдушниците вътре в помещението. На нашийника му е прикрепена камера, с която полицаите планират да проследят ситуацията. Напрежението расте и един случаен куршум уцелва важен уред в лабораторията, което принуждава екипа или бързо да изпълни исканията на стрелеца, или да поеме риска да загуби живота на всички заложници.

Не пропускайте да се потопите в подземния свят с отдел "Тежки престъпления", с  криминалния екшън сериал “Хъдсън и Рекс” всеки делничен ден, от 22.30 ч. по NOVA.