Зрителите могат да изберат кой филм искат да гледат по KINO NOVA на сайта https://greatmonday.bg

Екшън, опасности и високо напрежение превземат петата седмица на „Великият понеделник“. Дали стремежът за обезвреждане на бомба в „Предградие 13“ или битката за живота на младо момиче в „Охрана“ ще надделее, зрителите могат да решат като изберат своя фаворит на https://greatmonday.bg. Филмът, събрал повече гласове, ще бъде излъчен в понеделник (1 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

„Зад борда“ е победител в четвъртата седмица на „Великият понеделник“

Първото предложение за седмицата е лентата от Люк Бесон за случващото се в опасното и изпълнено с престъпност френско гето „Предградие 13“. Там разкрепостеният полицай под прикритие Дамиен Томасо получава специална задача – да открие и предотврати избухването на неутронна бомба, попаднала в ръцете на опасния гангстер Таха. За тази цел той обединява сили с лошото момче от предградието Лейто, който трябва да спаси сестра си от същия безмилостен престъпник. Опасността, обаче, се оказва по-сериозна, отколкото Дамиен и Лейто някога са предполагали.

Приключенски класики и гарантирано забавление в четвъртата седмица на „Великият понеделник“

Екшън-трилърът „Охрана“ е вторият филм, който почитателите на седмото изкуство могат да изберат в петата седмица на „Великият понеделник“. Лентата разказва за живота на Еди (Антонио Бандерас), който е бивш морски пехотинец. След безуспешни опити да си намери работа, той е нает за охрана на търговски център. Още при първото дежурство се налага да се изправи лице в лице с тежко въоръжени главорези, които преследват невинното малко момиче Джейми, чиито свидетелски показания биха уличили шефа им.

Борба за справедливост в третата седмица на „Великият понеделник“

Зрителите могат да гласуват в уебсайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала по-голямо зрителско одобрение, ще бъде излъчена в понеделник (1 август) от 21:00 ч. Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани във „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Проследете най-интересното от емблематичната кампания „Великият понеделник“ по KINO NOVA във Facebook страницата на филмовия канал.