Зрителите могат да изберат кой филм искат да гледат на сайта https://greatmonday.bg

Четвъртата седмица на „Великият понеделник“ ще предложи две класически заглавия – комедиите „Дънди Крокодила“ и „Зад борда“. Киноманите могат да изберат своя фаворит на сайта https://greatmonday.bg. Събралата повече гласове лента ще бъде излъчена по KINO NOVA на 25 юли от 21:00 ч.

Сафарита, приключения, напориста журналистка и дори романтика – това очаква зрителите във филма „Дънди Крокодила“. Майкъл Джей „Крокодила” Дънди е ексцентричен ловец на крокодили, който живее в австралийската пустош и организира сафарита. След като Мик се спасява от нападение на крокодили, журналистката Сю решава да научи повече за него и да го интервюира. Следват редица приключения, които отвеждат ловеца извън зоната му на комфорт в модерен Ню Йорк, където се сблъсква с всички условности на модерния живот.

„Орденът на Асасините“ е победител в третата седмица на „Великият понеделник“

Романтичната комедия „Зад борда“ е второто предложение, за което зрителите могат да дадат гласа си. Богатата и разглезена наследница Джоана Стайтън (Голди Хоун) наема местния дърводелец Дийн Профит (Кърт Ръсел), за да преустрои гардероба на яхтата й. Заради недоразумение, обаче, Джоана отказва да плати за свършената работа. Затова, когато тя случайно пада зад борда и губи паметта си, Дийн решава да си отмъсти. Твърдейки, че тя е неговата съпруга "Ани", той я принуждава да изплати дълга си, като се грижи за къщата му и четирите му непокорни деца.

„Бивш под прикритие“ е победител във втората седмица на „Великият понеделник“

„Джак Рийчър“ е победител в първата седмица на „Великият понеделник“

Зрителите могат да гласуват в уебсайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала по-голямо зрителско одобрение, ще бъде излъчена в понеделник (25 юли) от 21:00 ч. Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани във „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Проследете най-интересното от емблематичната кампания „Великият понеделник“ по KINO NOVA във Facebook страницата на филмовия канал.