Зрителите могат да изберат кой филм искат да гледат на сайта https://greatmonday.bg

Криминалната екшън-комедия на режисьора Гай Ричи спечели оспорваната филмова надпревара в шестата седмица на „Великият понеделник“.

Лентата разказва историята на изгряващия гангстер Драй Ай (Хенри Голдинг), който се свързва с американеца Мики Пиърсън (Матю Макконъхи) с предложение да закупи доходоносната му империя, изградена от продажба на марихуана. Пиърсън обаче безцеремонно отхвърля офертата.

Бесен от отказа, Драй Ай готви отмъщение в опит да се наложи и да покаже, че е време старите да отстъпят. Конфликтът прераства в хаос и се появяват опортюнисти, които се опитват да извлекат полза от ситуацията. Във вихъра от схеми, включващи подкупи и изнудвания, мнозина съзират възможност да изместят Пиърсън от трона на неговата наркоимперия. Дали обаче ще успеят?

Главните роли във вълнуващата гангстерска екшън-комедия са поверени на Матю Макконахи, Хю Грант, Колин Фарел, Чарли Хънам, Хенри Голдинг, Мишел Докъри, Джеръми Стронг.

Почитателите на седмото изкуство имат възможността да дадат своя глас в уебсайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала по-голямо зрителско одобрение, ще бъде излъчена в понеделник (15 август) от 21:00 ч. Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани в десетото издание на „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Проследете най-интересното от емблематичната кампания „Великият понеделник“ по KINO NOVA във Facebook страницата на филмовия канал.