Редакторският екип готви още много изненади и атрактивно съдържание за потребителите

На 1 февруари 2007г. спортната платформа Gong.bg, част от медийната и технологична компания Нет Инфо, прави първата си крачка в онлайн пространството. Днес, 16 години по-късно, благодарение на верните си читатели, упоритостта и ентусиазма на екипа, Gong.bg e един от любимите сайтове за спортни новини в България.  

И през новата година Gong.bg ще продължи да търси нови възможности, като отразява всички значими събития от света на спорта под формата на поредица от новини, видео репортажи, галерии, коментари и анализи, с които да осигури на читателите си неповторими спортни изживявания и емоции.

През изминалата година платформата отрази най-големия футболен форум. По време на Световното първенство в Катар бяха организирани различни игри и предизвикателства – „Играч на мача“, „Фентъзи мениджър“, „Гол на деня“ и „Познай резултата“, които предизвикаха голям интерес сред потребителите. За други от знаковите събития през годината бяха изградени специални селекции за почитателите на тениса (селекция, посветена изцяло на Sofia Open 2022), бойните спортове и е-sports.

През 2023г. Gong.bg ще отрази подготовката на елитните ни футболни клубове в Турция с множество новини, видеа, интервюта, анализи и коментари. Редакторският екип готви още много интересни изненади, атрактивно съдържание за потребителите и очаква новите предизвикателства от света на спорта.

За Gong.bg

Gong.bg е сред водещите спортни портали в България. Уебсайтът предоставя спортни новини, анализи, ексклузивно спортно съдържание, видео, игри, резултати на живо и др. Платформата има за цел да бъде най-актуалният и най-надежден източник на спортни новини. Част от ключовото спортно съдържание на сайта са видеа от efbet лига, английска Висша лига, УЕФА, Българска волейболна лига и др.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до близо 87% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. ноември 2022г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.