Гатьо и Цветелин излизат на териториална битка с Амазонките, а Виктория изпраща една от своите при Гладиаторите

Третата териториална битка в “Игри на волята” 5 ще предложи истинско зрелище тази вечер от 20:00 часа по NOVA. След като Виктория Йорданова от Амазонките плени бившия командос Пеньо Гатевски - Гатьо и стратега Цветелин Гешов, новите членове на женското племе ще трябва да се изправят срещу доскорошните си другари от Гладиаторите. Новината за сериозните размествания в играта ще изненадат Старейшините, които тази седмица ще заложат на нов капитан.

Радосвета към бъдещите участници в “Игри на волята“: Ще гърми, ще ви вали и ще ви лазят насекоми

Обратите в епизода обаче няма да спрат дотук. Виктория ще трябва да изпрати една амазонка при Гладиаторите, а решението ще предизвика сериозни последици в играта. В племето на Изгубените, което вече две седмици е заточено на Чистилището без храна, ще избухне изненадващ конфликт за единствената прехрана на изоставения плаж - уловени от морето миди. Скандалът за първи път ще раздели играчите на два лагера.

Гладиаторите Гатьо и Цветелин стават част от племето на Амазонките

Териториалната битка тази вечер ще определи кое племе ще се настани в Резиденцията, кое ще работи за прехраната си в Стопанството и кое ще изтегли късата клечка и ще гладува на Дивата река.

Не пропускайте епизода на „Игри на волята“ днес, 18 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Феновете на най-екстремното риалити ще могат да проследят специална селекция видеа в канала на „Игри на волята“ във Vbox7.