Напусналата екстремното риалити участничка коментира суровите условия и споделя емоциите си от преживяването

Учителката по английски език от Добрич Радосвета Симеонова е третият участник, който си тръгва от Арената на екстремното риалити. Специално за „На кафе“ тя разказва за суровите условия на Дивата река и с какви чувства си тръгва от „Игри на волята“.

„Фен съм на формата още от първия сезон и много исках да участвам в него. Постигнах целта си да вляза и излизам със смесени чувства. За мен имаше и хубави моменти, и лоши такива. По-скоро съм с положителни емоции от цялото преживяване“, разкрива напусналата участничка.

Радосвета влезе с голяма заявка за участие на финал, а очакванията към нея бяха много големи - като към шампион. Многократната републиканска шампионка по спортно ходене и маратонец се представя изключително добре на кастингите. Тя признава, че въпреки че не е активен спортист, продължава много да тренира и все още се стреми да постига целите си, като се бори докрай.

Учителката Радосвета Симеонова се разделя с “Игри на волята” 5

„Не смятам, че съм се провалила като излизам от „Игри на волята“, но не ми хареса концепцията на разделението на мъже и жени", споделя Радосвета.

За суровата действителност на Дивата река

„Гледайки предаването по телевизията, сме си коментирали, че е невъзможно участниците да са без храна и лична хигиена. За мен това се оказа неприемливо. Не оставам с лоши чувства към никого от участниците и мога да си говоря с всички по всякакви теми“, признава за сблъсъка с реалността си Радосвета.

Съветът й към бъдещите участници в „Игри на волята“

„Не си мислете, че ще спите на хотел. Ще гърми, ще ви вали и ще ви лазят насекоми. Съветът ми е да се нахраните добре преди да влезете в предаването“, каза още Радосвета.

Не пропускайте „Игри на волята“ тази вечер, от 20:00 часа по NOVA

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Феновете на най-екстремното риалити ще могат да проследят специална селекция видеа в канала на „Игри на волята“ във Vbox7.