Тя се изправи в елиминационна битка срещу студентката по право Виктория Йорданова от Амазонките

Учителката по английски език от Добрич Радосвета Симеонова е третият участник, който се разделя с мечтата за победа в “Игри на волята” 5. Амазонката се изправи във финален дуел срещу своята съотборничка Виктория Йорданова, която я победи и спечели 100 златни гроша.

Още един участник се разделя с “Игри на волята” тази вечер

До сблъсъка между двете амазонки се стигна след като Виолета Стайкова и Моника Николаева от Старейшините победиха в битката за спасение. Двете дами от синьото племе бяха номинирани от мъжете и изпратени да се борят за мястото си в играта. Това още повече разедини Старейшините. Бизнес дамата Виолета влезе в остър конфликт с почти с всички свои съотборници.

В съботния епизод на “Игри на волята” зрителите ще видят отново на Арената един от легендарните победители в екстремното риалити - Андрей Гридин. Олимпиецът ще се бори за място в All Stars сезона, а негов противник ще бъде един от най-добре представилите се мъже на кастингите за сезон 5.

Веселина Маринова напуска “Игри на волята” след елиминационен съвет на Изгубените

Гладиаторите ще имат задачата да заложат за победа на един от двамата бойци в кастинг битката. Ако познаят, те ще получат възможността да пренаредят племената в “Игри на волята” 5 и да получат още повече власт.

Не пропускайте „Игри на волята“ в събота, 16 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Феновете на най-екстремното риалити ще могат да проследят специална селекция видеа в канала на „Игри на волята“ във Vbox7.