В разединеното племе на Старейшините предстои съвет, а Виктория и Радосвета се готвят за битка

Един войн ще напусне “Игри на волята” 5 в епизода на най-екстремното риалити тази вечер от 21:00 часа по NOVA. След драматичен съвет имената на номинираните Амазонки вече са ясни - учителката по английски Радосвета Симеонова и студентката по право Виктория Йорданова. Двете разочароваха племето си в последната номинационна битка и ще трябва да се борят за мястото си в играта.

Веселина Маринова напуска “Игри на волята” след елиминационен съвет на Изгубените

В племето на Старейшините, които претърпяха загуба от Гладиаторите във вчерашния напрегнат сблъсък, няма спокоен момент. Днес те ще трябва да излъчат двама номинирани, които ще бъдат заплашени от елиминация. Това ще бъде предпоставка за разпалени спорове и стратегически разговори между най-опитните играчи. В центъра на събитията ще бъде бизнес дамата Виолета Стайкова. Тя стратегически ще мобилизира част племето на своя страна, но ще си създаде и врагове.

Кой ще е вторият напуснал “Игри на волята” 5? Не пропускайте епизода на екстремното риалити днес, 15 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Феновете на най-екстремното риалити ще могат да проследят специална селекция видеа в канала на „Игри на волята“ във Vbox7.