Актьорът разказва любопитни подробности зад кулисите на сериала и разкрива какво е да играеш топ готвач

Мак Маринов влиза в ролята на Милен – главният герой от модерния семеен сериал „Алея на славата“, който е изключителен талант в кухнята. Освен в дебрите на кулинарията, ще му се наложи да участват в различни схеми и интриги, за да защити близките си. Харесва ли му на Мак Маринов да готви в кухнята и как ще се развие персонажът, в който се превъплъщава, актьорът разкрива в интервю за „На кафе“. Той признава, че много му харесва да чува звука на клапата и да е пред и зад камерата. „Всичко свързано със снимачната площадка ме вълнува и ми е много приятно“.

„Моят герой от „Алея на славата“ предпочита да е в кухнята, но не обича скъпите ресторанти и претенцията около готвенето. По скоро е див и необуздан готвач“, разкрива предпочитанията на героя си.

Тайни от миналото на шеф Лагадинов излизат наяве в „Алея на славата“

„Когато се подготвях за ролята, пред мен се откри една доста широка територия – кулинарията. Почти нищо не знаех за готвенето, въпреки че самият аз обичам да готвя, но на аматьорско ниво. Когато започнахме подготовката се срещнахме с много готвачи, шефове и посещавахме различни академии. Осъзнах, че това е наука, която ме респектира. Сега гледам с други очи на готвенето, защото всичко има значение“, споделя актьорът.

„Разбира се, че обичам Али. При Али и Милен нещата са такива, че любовта им е безгранична и не се влияе от времето, и събитията. Любовта им е на друго ниво“, коментира сложните взаимоотношения между главните герои.

Милен влиза неканен в кухнята на „Беарнез“ в „Алея на славата“

„Не мога да разкрия какво ще се случва напред в историята, но това, което Милен дочува за шеф Лагадинов, ще повиши градуса в сериала. Отваря се една нова драматургична линия, която според мен е много интересна“, открехва завесата актьорът.

„Милен се движи на ръба между доброто и злото. Тъй като намеренията му са добри, аз по-скоро го причислявам към армията на добрите. Това е голяма роля, която ми отнема много усилия и време от живота, затова ще е част от мен завинаги. Но сутрин, когато се погледна в огледалото виждам Мак, разбира се!“, признава колко много харесва ролята си Мак Маринов.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“

Редактор: Райна Аврамова