Поредни любовни драми между героите от вторник до четвъртък в 22:00 ч. по NOVA

Тъмни сделки и непремислени реакции, които ще доведат до истински екшън, предстоят в новите епизоди на модерната семейна поредица „Алея на славата“ тази седмица. Героите ще се изправят пред невиждани досега ситуации, а бързото взимане на важни решения ще е от голямо значение за живота на някои от тях.

В ресторант „Алея“ ще стане още по-горещо след първото влизане на боса от подземния свят Пумпалов (Борислав Чучков) и неговата дясна ръка Марио (Васил Витанов). Пред нищо неподозиращите собственици и персонал на семейния ресторант, Пумпалов и Марио ще конфронтират Тина (Радина Кърджилова). Държанието им към нея ще предизвика неочаквана реакция в един от домакините, която ще завърши със стрелба.  

Любовни обрати в „Алея на славата“

Изходът от напрегната ситуация ще се задълбочи след намесата на Валентина (Маргита Гошева). Желанието й за справедливост ще предизвика допълнителен хаос с неизвестен край. Този път разговорите с полицията ще завършат с отвличане на невинен герой, а спасяването му ще се превърне във важна мисия за всички.

Спонтанното пътешествие на Али (Радина Боршош) и Милен (Мак Маринов) ще завърши с още изненади, които ще ги оставят извън града и за през нощта. Зрителите ще видят истинските им желания и искрените им отношения, но завръщането в града отново ще преобърне всичко.

Шеф Лагадинов на върха на щастието в „Алея на славата“

Ще изберат ли Али и Милен да бъдат заедно или съдбата отново ще застане на пътя им? Ще продължи ли Марта (Ирини Жамбонас) преговорите с Пумпалов и кой друг ще прекрачи прага на „Червената ябълка“, за да се срещне с него? Кой ще пострада от стрелбата в „Алея“ и кой ще бъде отвлечен? – разберете в новите епизоди на „Алея на славата“ тази седмица от вторник до четвъртък от 22:00 часа по NOVA.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“