Професорът допълни, че според него те приличат на бойлери и надути балони...

Много хора смятат, че няма значение как изглеждаш, но това изобщо не е така, заяви проф. Вучков, който оспори изказването на президента Жельо Желев, че е важно какво говориш, а не как изглеждаш.

Досега президентите не ставаха, допълни професорът. Единственият човек, който има шансове да бъде избран за президент, е Бойко Борисов въпреки всичките си недостатъци, продължи Юлиан Вучков.

Що се касае до външния вид и разкрасителните манипулации, професорът сподели, че го одобрява, стига да не вървят срещу човешката природа.

"Ужасявам се от тези изкуствени гърди на жените. Няма нужда да се докосвам до тях, за да разбера, че са ужасни. Те приличат не на жива вълнуваща ме плът, а приличат на бойлери, на надути балони и будят моя присмех и моето отвращение. Направо се очудвам как младите мъже може да се възбуждат от такава разрушена, а не освежена природа", заяви проф. Вучков.

Проф. Вучков потвърди, че ще се подложи на освежаваща процедура с ботокс, която да отпусне бръчките му, и дори подсигури такава и за своята приятелка.

За да разберете повече за приятелката на проф. Вучков, гледайте цялото му гостуване в "Шоуто на Иван & Андрей"!