Гостува \"Мустакът на Републиката\" - феноменалният Милко Калайджиев, заедно с фолк певицата Теди Александрова. Двамата изпълняват продължението на хит трепача - \"Хей, малката 2\".

Милко си го обичам. Страхотен човек, много сърцат преди всичко и определено има усет за талантите в България. Така фолк певицата Теди Александрова коментира личните си впечатления от Милко Калайджиев.


Той, от своя страна, побърза да подчертае, че именно Теди стои зад музиката и текста на продължението на невероятния хит \"Хей, малката\".


Двамата певци разказаха в студиото на Иван и Андрей, че дуетът между тях е станал съвсем спонтанно. Един ден Милко се обадил на Теди с предложението да направи бек вокалите на негова песен. Теди се съгласила и при самото записване на песента в студиото се родила идеята за хит трепача \"Хей, малката 2\". Седейки на стълбите и дообмисляйки идеята за бъдещия си хит, продуцентът на Милко ги чува и казва - \"Ама вие да не правите \"Хей,малката 2\"? \". Така започнало всичко, а хитът бил готов след няколко месеца.

20-годишната Теди сподели, че е спазила тематиката на \"Хей, малката 1\" и не се е затруднила с измислянето на игривата строфа \"Хайде бе малката, лапай близалката\". Тя допълни, че се занимава с музика от една година и има вече шест песни зад гърба си.

Теди отрече да е спала с популярния Денислав, както и да е развалила връзката на близката й приятелка Соня Немска с него.


За да чуете изпълнението на Милко Калайджиев и Теди Александрова, което остви Иван и Андрей напълно безмълвни, гледайте цялото им гостуване в шоуто!