Наш екип провери настроенията в най-късметлийския град - Кубрат, където бяха спечелени рекордните над 7 милиона...

Въпреки че няма да ви стигнат за космически кораб, в утрешния джакпот на тотото ви чакат около 3 милиона лева. Можете да ги спечелите във второто теглене на играта 6 от 49. Наш екип провери настроенията в най-късметлийския град - Кубрат, където бяха спечелени рекордните над 7 милиона.


Според служителката на тотализатора Севгюл Кашифова тази сума е границата, отвъд която скептиците решават да опитат дали е чак толкова невъзможно да уцелиш заветната шестица.


За старите играчи няма никакво значение колко пари са се натрупали в тиража. Те се шегуват, че в пункта всяка седмица се преброяват наивните оптимисти, но не се отказват.


Оказа се, че повечето от хората, които редовно пускат фишове в Кубрат, са удряли я по една петица, я по две. Вероятно така, капка по капка, в съдбовния тото пункт се е акумулирал невероятният късмет със седемте милиона, шегуват се местните. 


В рецептите, които късметлиите споделят, няма нито тайнствени ритуали, нито сложни аритметики. В градчето обаче има и хора, които обръщат гръб на шанса.  Други обаче призовават сродните души от цяла България: \"Играйте в Кубрат, за да спечелите\".