Благодарение на професията си оперният ас е обиколил почти целия свят...

Специален гост на \"На кафе\" днес бе оперният певец и капитан в \"Аз обичам България\" Юлиан Константинов.

 

За някои той е победителят в предаването, за други братът на бившия волейболен национал Пламен Константинов. За трети пък е новият Николай Гяуров, а за четвърти – просто Юлиан Константинов.

 

Първата му голяма любов е волейболът – играта, благодарение на която брат му натрупва световна слава като състезател в националния отбор на България.

 

Благодарение на професията си оперният ас е обиколил почти целия свят. Според него Лондон е най-пъстрият град в света, най-красивите жени се разхождат в Испания, атмосферата на Италия се доближава най-много до София, а най-сдържани са французите.

 

Юлиан Константинов не е вещоман и рядко пази сувенири от местата, които посещава. На лично място в дома му обаче стои красиво гарваново перо за писане, купено от лондонска книжарница.

 

Испания е любимата му държава. Комбинацията от език, темперамент и външност издига испанките като номер едно по женска красота в личната класация на певеца.

 

Според него разликата в манталитета може да се усети, само ако се повозиш в такси – в Испания шофьорите са усмихнати, любезни и дружелюбни, докато във Франция са сдържани, хладни и педантични по отношение на езика.

 

Юлиан Константинов има и своя лична кулинарна класация. В нея първо място заема Аржентина заради телешките стекове. На второ място е Испания заради рибата, а на трето – Италия заради пастата.

 

В Рио де Жанейро оперният певец разказа, че не видял нито едно врабче, но затова пък из въздуха летели различни видове папагали.

 

Попътувайте още с Юлиан Константинов във видеото.