В предаването ще видите още Криско, Красимир Стойчев, Стажанта и Миролюба Бенатова представя

Стажанта и безспирното му бродене са на линия и тази седмица. Какво си казаха с Волен Сидеров, къде ще пият кафе с Деница Гаджева и кой е високият рус мъж, който трябва да напусне ГЕРБ? Още от парламентарните потайности тази събота в ДИКOFF.

 

Обрича ли те на паралелен живот артистичният псевдоним и колко далече е Криско от Кристиан Талев? Звездата на новото поколение – рапърът Криско, застава срещу звездата на всички поколения – водещият Диков. Разговор за кумири.

 

Непреходните герои на прехода. Ексклузивен разговор в две части с бизнесмена Красимир Стойчев. Промени ли се правенето на пари през последните 24 години? Дисекция на държавата от един милионер.

 

Особености на българската демографска картина. Добре дошли в селото на ергените и внимавайте да не ви излезе късметът. Животът такъв, какъвто никога не сме си го представяли.

 

Лидерът на ДПС Лютви Местан гостува в студиото на Сашо Диков. Ще продължи ли работата си 42-то Народно събрание след изискванията на Атака, кой си позволява да се заиграва с етническия мир и какви процеси текат в Движението за права и свободи?

 

Миролюба Бенатова представя: истории за емиграция. Специален проект в няколко епизода за най-големите инвеститори у нас – българските емигранти.

 

Когато петото място е равносилно на титла... Поводът за гордост от последните дни – Александра Жекова, на живо в ДИКOFF.

 

Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис