Гледайте фантастичния екшън-трилър от 22.30 ч. по Нова

Зашеметяващ фантастичен екшън-трилър очаква зрителите по Нова в неделната вечер с премиерното заглавие „Живот назаем”.

Филмът е кино дебют на Мигел Шапочник, режисирал сериалите „Д-р Хаус” и „Експериментът”. Забележителен е актьорският състав на лентата, включващ имена като Джъд Лоу и Форест Уитакър.

Сюжетът ни отвежда в близкото бъдеще медицината е напреднала дотолкова, че всеки орган в човешкото тяло може да бъде заменен с изкуствен и животът може да бъде удължаван неограничено дълго време.

Единственият проблем на имплантите е, че са ужасно скъпи. Независимо че корпорацията, която ги произвежда, ги дава на разсрочено плащане на нуждаещите се, вноските по заема са толкова големи, че често длъжникът изпада в положение да не може да си плаща. Тогава в играта се включват безмилостните агенти на компанията, които си вземат обратно изкуствения орган. Реми (Джъд Лоу) е един от най-добрите в този мръсен бизнес, но един ден докато работи, той претърпява инфаркт. Когато се събужда, тялото му е оборудвано с изкуствено сърце, а той е натоварен със сериозен финансов дълг, който го превръща в поредната жертва на жестоката система.

Какво ще се случи, когато преследвачът се превърне в жертва, ще разберете тази вечер от 22.30 ч. по Нова.