Темите и гостите в предаването на Великден от 16.00 до 19.00 ч. по Нова

На Великден в предаването „Дикоff” по Нова актрисата Елен Колева разкрива какво е да влезеш в нова роля в шоуто за предизвикателства „И аз го мога”, а Сашо Диков няма да пропусне да провери дали „и тя го може”. Очаквайте един разговор за миналото и вярата в бъдещето и какво е да си съвременна жена на 31.

Навръх Възкресение Христово в „Дикоff” ще видите една необичайна история за Божията милост. Преди 11 години, на 11 март, на гара Точа в Мадрид при бомбени атентати, организирани от Ал Кайда, загиват 192 души, от които четирима са българи. Сред оцелелите има много наши сънародници - емигранти в Испания. Една от тях е Елка Славова. Тя има лошия късмет да бъде в един от взривените вагони. Но истинският карък започва именно след оцеляването й...

Една различна Йълдъз Ибрахимова в разговор със Сашо Диков за силата на гласа и спомените между България и Турция, между миналото и бъдещето.

Един политик след края на властта, един бизнесмен след края на парите и един мъж след края на брака си - министърът без висше образование от царската партия Васил Иванов – Лучано разказва какво е да си беден, но свободен.

Един живот в три Българии. Един мъж на 96. Журналистическата легенда Петко Бочаров гостува в студиото на Сашо Диков, за да разкрие как историята ни изглежда като част от неговия живот.

Навръх Великден Сашо Диков е на среща с вярата в един разговор с отец Иван от Нови Хан за изпитанията, Божията помощ и човешките слабости.

Гледайте „Дикоff”  тази неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.