Двубоя Левски - Литекс от 21.00 ч. можете да следите на живо в ефира на Diema Sport и в Gong Play, както и мача Монтана - Ботев Пловдив от 18.30 ч.

Левски посреща Литекс на стадион „Георги Аспарухов” в дербито от втория кръг на първенството. Срещата можете да проследите тази вечер от 21.00 ч. на живо в ефира на Diema Sport и в платформата Gong Play

След хикса с Ботев в първия си мач, „Сините” ще търсят първа победа, но задачата им няма бъде лесна срещу ловчанлии, които са в приповдигнато самочувствие след успеха над Лудогорец в първия кръг. Новият стар старши треньор на „Oранжевите” Люпко Петрович не крие амбициите си за шампионска титла и увери, че играчите му няма да вирнат носовете след победата над разградчани.

Петрович най-вероятно ще заложи на същия състав от двубоя с Лудогорец, но самият той няма да може да дава указания на своите футболисти. Сърбинът е наказан да не води отбора заради получения червен картон в двубоя от първия кръг. Любопитен факт е, че и неговият колега Стойчо Стоев няма да изпълнява функциите си, като неговото наказание бе за системно излизане от треньорската зона по време на мача в Коматево.

Двубоя Левски - Литекс от 21.00 ч. можете да следите в ефира на Diema Sport и в Gong Play, както и мача Монтана - Ботев Пловдив от 18.30 ч. 

Снимка: Gong.bg, Георги Димитров