Не пропускайте специалните летни издания на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Екипът на Национална лотария се срещна с Панорка Стоименова от Бухово, за да покаже как се е променил животът й след печалбата.

През целия си живот Панорка не е имала късмет – тя е загубила съпруга си и единия от синовете си, а другият й син е тежко болен. Всичко в нейния живот се променя след участието й в телевизионната игра на Национална лотария „Мега джакпот”, от която печели 30 000 лева. „Цял живот мъка. Най-накрая малко радост”, с усмивка казва Панорка.

70-годишната пенсионерка използва печалбата за животоспасяващо лечение на сина си. „Извадих късмет с тези пари и му помогнах. Чувствам се по-спокойна, защото синът ми е добре”, добавя тя. 

Новият сезон на предаването започва през есента. Имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии, спечелили от телевизионните игри на Национална лотария – регистрирайте сега поне един билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри” и ще участвате в следващите четири последователни жребия за телевизионните игри Национална лотария.