Споделете с нас какво мислите - очакваме ви в страницата на Новините на Нова

Влак на ужасите по линията София – Бургас – този сигнал, изпратен от наш зрител в рубриката „Моята новина”, провокира редица коментари във Facebook страницата на Новините на Нова през миналата седмица. Студентът Мартин Николов предостави кадри, на които се виждат претъпкани вагони, а хората буквално седят на земята един върху друг. „И пак няма виновни”, възмущава се в социалната мрежа Ками Мето. „Добре, де, защо са си купили билети, след като е нямало такова със запазено място”, пита Ралица Иванова. И получава отговор от друг потребител – „Защото вече си планирал пътуването, не можеш просто да се прибереш вкъщи, като ти кажат, че няма места”.

 

Отново в „Моята новина” получихме снимка, озаглавена „Къмпингуващи ограждат плажа”. „Днес сутринта един човек любезно ми обясни, че той си плаща, че живее там и че ако минавам между караваните, все едно минавам през къщата му”, пише ни Чавдар Петров и пита: „в качеството си на наемател на плажен чадър 2 метра по-надолу, мога ли да му забраня да минава между чадърите”. „Честно да ви кажа отвратена съм. Една шепа народ сме. Защо така все не ни стига място”, пише във Facebook Галя Симова. „Лошото се възприема много бързо за разлика от доброто”, обобщава Виолета Томова.

 

Цената на тока за бита пада с 0,11% - статията предизвика редица коментари във Facebook страницата на Новините. Изменението за битовите абонати на ЧЕЗ е с 0,63% по-малко, за EVN – с 0,44% по-малко. За абонатите на ЕНЕРГО-ПРО има увеличение от 1,09%. „Не е шега, нали, чакай да се щипна”, пише в социалната мрежа Радослав Марков. Милена Александър коментира: „Е, какво като са го намалили с 0.00000.... %?! Нали като вдигнат тока на бизнеса, моментално ще се вдигнат и цените на стоките... Кого залъгвате?!” „Това е поредната подигравка с народа”, смята Веселинка Рангелова.

 

Пълният контрол на пътя се завръща. КАТ ще спира нарушителите дори и без патрулния автомобил да е оборудван с камери и микрофони. „Пак са закъсали за джобни, май”, коментира в социалната мрежа Petar Bo. „Полицейска деградация. Пълна помия и липса на демокрация”, допълва потребителят Цветан Цветанов. 

 

Историята на 36-годишна жена от Дупница, която се бори с онкологично заболяване под грижите на 13-годишния си син, трогна вас – нашите зрители. Незабравка Боткова има тумор и от няколко месеца е на легло след сгрешена диагноза. След излъчването на репортажа десетки наши зрители протегнаха ръка за помощ. Във Facebook страницата на Новините ѝ пожелавате успешно оздравяване и кураж. 

 

Споделете какво мислите по всички актуални теми от седмицата – очакваме коментарите ви във Фейсбук страницата на Новините на Нова.