Deep Zone Project ще представят новия си проект с Нелина Георгиева, а дует „Авеню” ще изпълнят новия си сингъл в X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Талантите в X Factor ще се впуснат в нова битка на сцената на музикално шоу №1 в четвъртък от 21.00 ч. по Нова. По време на концерта Deep Zone Project ще представят новия си проект с Нелина Георгиева, а дует „Авеню” ще изпълнят новия си сингъл „Свобода”.  

Звездата на Нелина  изгря именно на сцената на X Factor, а сега тя се завръща в шоуто като вокалист на най-известната българска електронна формация, за да представи премиерно и ексклузивно дългоочакваната им нова песен с провокативното заглавие „Маски долу”. Формацията обещава да представи на зрителите на X Factor спектакъл със специално лазерно шоу и много диско топки.

Още на следващия ден песента ще бъде разпространена по радиостанциите, клубовете и дискотеките в страната.Сингълът ще има няколко клубни варианти, както и версия на английски език, която носи заглавието "Gimme I want It" и е  поредната тяхна песен, която ще бъде завъртяна и извън България.

Кои участници ще се изправят пред елиминации? Как ще приключи следващият музикален двубой? Не пропускайте X Factor в четвъртък от 21.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.