Втори сезон на хитовия сериал ще направи своя дебют в български ефир тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Високооктановият екшън сериал "Скорпион", вдъхновен от истинската история на ирландския хакер Уолтър О’Брайън, довечера се завръща в ефира на NOVA с премиерния си за България втори сезон и поредната непосилна за човешките възможности мисия. Всяка делнична вечер от 20.00 ч. зрителите могат да следят премиерните епизоди на поредицата за О’Брайън – човека с един от най-високите коефициенти на интелигентност в света. 

Новият сезон ще предложи невероятни изпитания и напрегнати обрати за главния герой и неговия екип, разкрива продуцентът Ник Сантора. Той е известен и с работата си по сериали като "Бягство от затвора" и "Семейство Сопрано". 

Още снимки с героите от сериала вижте в галерията ТУК

По темата

Още в първия епизод на втория сезон на "Скорпион" отборът от гении отново ще бъде призован за мисия от новия шеф на Департамента за вътрешна сигурност Адриана Молина (Алана де ла Гарса). Задачата е да обезвредят руски спътник, изваден от орбитата си, който се е насочил към територията на САЩ и заплашва живота на 10 милиона души в Южна Калифорния. 

О’Брайън все още се възстановява след тежките травми от спасителната операция в края на първи сезон. Въпреки това той поема мисията, която се оказва не по-малко опасна. Скоро става ясно, че за да бъде предотвратен сблъсъкът, сателитът трябва да се обезопаси още при навлизането му в стратосферата или дори в космоса. 

Не пропускайте космическата мисия, с която ще стартира премиерният втори сезон 2 на "Скорпион" – тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Редактор: