Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Крупни печалби от билетите и Лото игрите на Национална лотария подобриха финансовото положение на 37 щастливци в предаването на 28 януари. Щедрите водещи Рая Пакова и Захари Бахаров раздадоха печалби за невероятните 1 301 610 лева в шоуто.

Чек за половин милион лева получи Людмила Иванова от Кърджали. Тя спечели крупната сума от билет ”Златните пирамиди 4“. С допълнителни печалби от 100 000 лева от играта ”ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ си тръгнаха Милена Бъчварова от София и Николай Койрушки от Раковски. Със същата сума билет ”Карибско съкровище“ увеличи бюджета на късметлийката Виолина Христова от Шумен.

По 50 000 лева ще имат да харчат Янка Йорданова от Бургас от билет ”Лото +“, Йорданка Иванова от  село Черница от билет ”Американско бинго“, Таня Стефанова от Враца    от играта ”Лото Спорт“ и Евгения Койнарчева от село Седларци от ”Златните пирамиди 4“.
Най-новата онлайн игра на Национална лотария „Египетско съкровище” зарадва с печалба от 10 000 лева Габриела Методиева  от село Лесура. С по 10 000 лева забогатяха и Пенко Пенков от Пловдив от билет ”Кеш кръстословици“, Явор Стоянов от Хасково от билет ”Коледен пакет“, Гюрсел Назифов от Добрич от ”Супер Лото +“, Георги Давидков от Благоевград от ”Лото +“, Пламен Стоянов от село Дълбоки от ”Златната 7“ и Димитър Геренов от Чирпан от билет ”Кеш х 10“.

Шестима късметлии, били на косъм от спечелване на рекордните 12 милиона лева в играта ”Големият Джакпот“ грабнаха супер печалби. На суми от 6000 лева се радват Екатерина Чепелова от София, Красимир Махлиев от село Добърско, Йонка Стоянджова от Поморие, Васил Калайджийски от Белово и Юсеин Хюсеинов от Попово. Първолета Сивенова от София пък грабна 5 000 лева от играта.

Играта ”Лото Спорт“ пък изненада с 5000 лева Любослава Златкова от Дупница, а ”Лото 6 от 47“ донесе същата сума на Димитър Гаджев от Раковски. Билет ”Супер Лото +“ ощастливи с по 5000 лева Андриан Руменов от град Кубрат и Бояна Павлова от село Ясеново, а ”Лото +“ изненада със същата сума Джулия Гурдева от Асеновград. Билет ”Златната 7“ позлати с по 5000 лева Садък Юлмеров от село Брестовене и Мариана Стойчева от село Раковица. Иван Стоянов от Габрово и Виктория Христова от София познаха по 11 думи в билет ”Кеш кръстословици“ и грабнаха по 5000 лева. 

Николина Джопанова от София и Росица Качарова  от село Драгиново получиха чекове за 5000 лева от билет ”Златните пирамиди 4“, а Теодора Йорданова от град Балчик и Паулина Балдева от град Кричим    чекове за същата сума, но от билет ”Американско бинго“. Печалби от 5000 лева ще харчат и Анна Бунева от град София от билет ”Кеш х 10“, Димитринка Видева от град Монтана от билет ”Подаръци всеки ден“ и Христина Величкова от град Петрич от билет ”Златната мина“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте да видите кои са късметлиите в най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.